Har du sett siste nummer av Mat fra Norge i butikkene? Mat fra Norge er Norges mest leste matmagasin, og slår stadig et slag for god matkultur, enten de skriver om å spise hele dyret, støtte økologiske og småskalaprodusenter, eller ved å presentere både nye og gamle vrier på god, norsk mat. Jeg har vært så heldig å bli bedt om å skrive en kronikk for Mat fra Norge, og resultatet finner du i butikkhyllene nå, du har meg på side 20–21.Jeg er beæret over å kunne publisere på samme spalteplass som tidligere har båret kronikker av alt fra ministre til matmennesker av større kaliber enn meg. Og temaet? At det er makt i mat, i denne teksten med hovedvekt på den elendige industrien rundt konvensjonell kylling- og lakseoppdrett. Kjøp Mat fra Norge for å lese!

Kronikk i Mat fra Norge nr. 7

Oda står bak bloggen Natur og Mat. Hun er en stolt nyutdannet naturforvalter, en engasjert naturverner og brennende opptatt av matkultur, miljø, samfunn og helse.