Fredag forrige uke, litt fortumlet etter en begivenhetsrik dag torsdagen før, var jeg invitert til et møte hos Oikos på deres kontorer på Skøyen. Ikke bare ble jeg tilbudt jobb hos dem – de lurte på om jeg kunne begynne allerede på mandag! Så nå er Oikos min nye arbeidsplass, det er kult å kunne jobbe i selve hjertet av det økologiske i Norge.

Det blir rikelig med organisasjonsarbeid og arbeidsoppgaver som har tårnet seg opp, i tillegg er prosjektet Åpen økologisk gård en av mine hovedoppgaver. Vi forsøker å hente inn økologiske gårder fra alle 19 fylker for å holde Åpen økologisk gård den siste helgen i august. Man kan ha sine tvil om vi får til noe i Finnmark, men det er lov å prøve!

Lørdag helgen som var dro vi opp på Persbråten gård på Skui for å velge ut våre egne lam i årets lammeprosjekt som jeg har ansvar for gjennom Slow Food Asker & Bærum. Interessert i å eie ditt eget lam? Sjekk ut info- og påmeldingssiden. Vi valgte ut et fint, brunt lam som selvsagt blir hetende Brune. Og Gråvær, fjorårets lam fra Persbråten som vi ennå har kjøtt av i fryseren, fikk vi med oss hjem i nytt format i form av et vakkert garvet skinn med fine grå farver.

Jeg trodde jeg skulle få mer tid til oppdateringer og skriving etter Mat & Vinmessen (se bilder på Facebook), men tvert i mot! Her blir det fullt kjør med jobb fremover…

Oda står bak bloggen Natur og Mat. Hun er en stolt nyutdannet naturforvalter, en engasjert naturverner og brennende opptatt av matkultur, miljø, samfunn og helse.