Havet er veldig stort. Det finnes ingen grenser på hva som finnes i havet og hva havet kan brukes til. Om du har liv i havet så er det greit å vite hva som er best å bruke hva til. Enten så bruker du det du har eller så finner du det du trenger på en annen måte. Dyrelivet i havet består av

mye godt som kan spises. Hva som er best kan vi gå litt inn på.

Hummer er en av de skalldyrene som finnes i havet. Norge har hummer og hummer er en fantastisk sak som kan kokes kanskje lett for deretter å åpnes. Når du spiser hummer dupper du hummeren i smør og gjør det på en måte sånn at du spiser hummer eller koser deg med hummeren på best mulig måte.

Krabber er også noe som er veldig flott og som finnes i havet. En krabbe er noe som kanskje kan brukes når du har noe fint. Den beste krabben er den krabben man fisker selv. Om du liker krabbe så er det greit å lære seg å fange den selv.

Laks og ørret er sjøfisk som du må lære deg å gjenkjenne samt at du må lære deg å fange dem. Disse fiskene er røde i kjøttet og smaker helt fantastisk. Det finnes ingen grenser hva du kan gjøre med en laks. Den kan røykes, kokes, stekes, og annet for å få den smaken som den så veldig fortjener.

Du kan også bruke mye av det som finnes i havet på samme måte som det som er beskrevet over. Om du finner en fisk av et annet slag kan du nok også tilberede den på den måten som du mener at passer best for deg eller for fisken. Den er ingen måte som er feil, men det er noen måter som kanskje kan få deg inn på et spor hvor fisken kanskje ikke er helt mør. Bruker du for mye varme eller for lite varme kan kjøttet til fisken ikke bli helt bra. Når det er sagt finnes det også blekksprut og slik fisk som også kan brukes til veldig mye god. Griller du for eksempel fisk er det ingen grense på hva du får ut av dem.qusq-lite