Alle vil vel at jordkloden skal være et fint sted å leve for fremtidens generasjoner? Men samtidig vil vel de fleste tilfredsstille sine egne ønsker mens de lever her på jorden. Hvordan kan vi kombinere de to best mulig?

I dagens verden er de to ordene nevnt i tittelen, kanskje to av de mest omtalte og diskuterte. Det kastes miljø-tips rundt og de som ikke tar valg med tanke på miljøet blir stemplet som «svin». Oppfylle og å tilfredsstille ens egne ønsker er grunn nummer 1 for å ta beslutninger som er kritiske for miljøet. Eksempelvis så spiser ikke flertallet kjøtt for å aktivt bidra til økt klimagassutslipp, men fordi de liker det, og det tilfredsstille deres behov.

Utseende gjenspeiler selvtillit?

I dag skal vi se litt nærmere på hvordan estetikk og utseende burde gå mer overens med miljøet. Hvordan man ser ut gjenspeiler hvordan man tenker om seg selv. Så det å ha et utseende og en estetikk man selv er fornøyd med er viktig. Denne undersøkelsen av forskningsmagasinet Apollon, understreker også at dette temaet er mest relevant for jenter. Men hvordan kan man få den estetikken man ønsker på «best» mulig måte? For både komfort og naturlig estetikk er motiva norge et godt valg for kvinner. Motiva Norge er også utrolig etablert når det kommer til sikkerhet og komfort, som er essensielt ved en slik estetikk-endring. Samtidig tror vi det er viktig og tenke fremtidsorientert når det kommer til dette tema. Still deg selv spørsmålet, «kommer dette til å øke selvtilliten min lenger frem i tid?»

Når dette er sagt så lønner det seg også å være fornøyd med godene man allerede er blitt gitt. Selv om utseende er viktig for en selv. Burde det ikke være hovedfokuset. Hovedfokuset burde være hva slags verdier du har og hvilke valg du tar. Slik som om du tar miljøbevisste valg, det burde være mer i fokus!qusq-lite