Mat er veldig viktig. Det var viktig før og det er viktig nå. Mat vil også bli like viktig i

fremtiden som den er nå. Hva gjør vi isåfall om maten vi spiser i fremtiden ikke er like god som nå. Det er et spørsmål som vi ikke kan gjøre så mye med nå. Det viktigste vi kan gjøre nå er å fokusere på mat nå slik at naturen ikke blir brukt opp for dem som kommer etter oss.

Vi snakker mye om å spare penger til fremtidige generasjoner. Enda viktigere er det å spare naturen til fremtidige generasjoner slik at disse kan spise god norsk mat av høy kvalitet. Da er det viktig at vi sparer naturen og at vi sparer det som vi kan. Vi kan ikke forurense i havet og vi kan ikke bruke opp skogen. Når vi går på jakt kan vi ikke skyte alt som vi ser fordi det virker som en god ide. Når vi fisker kan vi heller ikke tømme fiskevann fordi det også hørtes ut som en god ide.

Naturen er den eneste måte vi kan spare en sunt og godt matfat til våre fremtidige barn. Når det kommer til penger og andre ting er det viktigere at naturen tas vare på enn at det står masse penger på en konto. Vi må derfor starte med å begrense bruken av forskjellige ting i naturen og også bruken av naturen på forskjellige måter. Hvem du er og hvordan du er kommer nok veldig an på hvordan du tenker rundt besparelsen av naturen. De fleste tenker nok likt, men handler forskjellig fordi de ikke helt vet hva som passer dem best og på hvilken måte de bør passe på naturen uten at det skal koste dem for mye penger. Penger er ofte involvert.qusq-lite