Vi vet jo alle at mat er en stor del av fremtiden, så hvorfor ikke fokusere på å lage mer miljøvennlig mat? I denne artikkelen skal du få noen enkle tips som du kan benytte deg av i din hverdag slik at du lager god, men miljøvennlig mat.

Planlegg

Hva spiser du i løpet av en uke? Spiser du frokost hjemme, lunsj på jobb og middag hjemme? Da anbefaler vi deg å lage noe til middag du kan spise til lunsj på jobb neste dag. Du kan også lage lunsjer du kan ta med deg på jobb, som ikke er middagsrester. Målet er bare at du planlegger. Hvis du gjør et stort innkjøp en gang i uken kan det virke om om du bruker masse penger, men det er ikke tilfelle. Fordi du bruker mye mer penger når du bare stikker innom etter jobb for å handle middag og det er masse sjokolade og chips som frister?

Spar penger

Hvorfor ikke spare strøm med Tibber slik at du får mer penger å bruke på mat? Dette er en måte å spare penger på som gjør at du kan kjøpe bedre råvarer. Det å lage billig mat handler mye om å bruke det man har. Derfor er gode råvarer utrolig viktig.

Det er lurt å for eksempel kjøpe i store kvanta. Som for eksempel å kjøpe en 5-kilosekk med ris. Det kan virke dyrt, men i lengden er det utrolig mye mer praktisk og miljøvennlig enn å kjøpe boil in bag -ris hver eneste gang du drar på butikken. Du kan gjøre små endringer som dette for å få et helt nytt liv og et helt nytt budsjett på kjøkkenet.qusq-lite